Coroane dentare

coroana-dentara-2Coroana dentara este indicata in cazul in care dintele prezinta o distructie mare rezultata in urma cariei sau a fracturii. Scopul 

principal al coroanei dentare este acela de a realiza si reconstrui partea functionala si estetica a dintilor.

Coroana dentara se poate realiza atat pe dinti naturali cat si pe implante.

Exista mai multe tipuri de coroane dentare ce difera in functie de materialul folosit si de tipul de fabricatie. coroana-dentara-3

In clinica noastra veti beneficia de cele mai estetice coroane dentare din ceramica, ceramica (portelan) pe suport din metal, din aliaj nobil (Aur) sau Ziconiu.

 

Dupa tipul de fabricatie, coroane dentare pot fi clasice sau efectuate cu tehnologia CAD/CAM (Computer Aided Design/Computer Aided Manufacturing), aceasta din urma ne ofera posibilitatea de a modela lucrarile protetice cu ajutorul computerului, oferind o precizie incomparabil mai mare decat in cazul realizarii manuale a acesteia.

coroana-dentara-4

Alegerea cabinetului nostru este de a lucra prin sistemul CAD/CAM Procera cu laboratorul Nobel Biocare, capabil sa creeze un bont protetic original si personalizat pe situatia respectiva si coroana dentara cimentata sau insurubata pe implant.

Protocolul de colaborare cu laboratorul din Suedia este deosebit, fiind singurul laborator care ofera garantie 100%, pentru lucrarile efectuate de cabinetul nostru, pe o perioada de 10 ani.

                                                                      

Contact Us

Address: Str. Docentilor, Nr 16,
Bucuresti, Sect 1
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Phone: +40 21 31 88 279
Fax: +40 21 31 88 280