Obturatii estetice

                           image001

Refacerea anatomiei dentare intr-o maniera estetica, este una dintre cele mai provocari in stomatologie.
Spre a atinge acest deziderat, clinica noastra utilizeaza compozitul Enamel plus HRi, produs restaurativ cameleonic realizat de producatorul italian Micerium. Acest material este, probabil, cel mai apreciat de catre esteticienii dentari.

                                           image002

Indicatia acestui compozit in zona frontal este data in principal de capacitatea lui de a copia coloristic, substratul pe care este asezat – dintele natural. Pe langa acest avantaj formidabil, elasticitatea lui, este foarte apropiata de cea a smaltului si a dentinei, facandu-l foarte rezistent in fata fortelor din timpul masticatiei. Si pentru situatiile in care dinti din zona posterioara a cavitatii orale sunt reconstruiti,  Micerium a realizat un compozit extreme de dur in fata fortelor de tasare. Rezistenta acestui material a fost observata si recunoascuta in timp, obturatiile realizate cu Micerium au o durata cel putin dubla fata de compozitele clasice.

                               image003

Micerium a fost dezvoltat de prof. dr. L. Vanini din Italia si contine nanoxid de zirconiu cu indice de refractie inalt – acestea il fac comparabil cu ceramica atat din punct de vedere estetic cat si functional.
Desi restaurarile cu Micerium sunt mai dificil de realizat, materialul fiind unul foarte pretentios cand vine vorba de finisare, durata unui tratament se reduce, de cele mai multe ori, la o singura sedinta. Medicii clinicii noastre ce se ocupa exclusiv de estetica dentara, au fost instruiti de catre producatorul Italian spre a obtine rezultate remarcabile.

     

Contact Us

Address: Str. Docentilor, Nr 16,
Bucuresti, Sect 1
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Phone: +40 21 31 88 279
Fax: +40 21 31 88 280