Despre noi

Centrul Medical Clarisse, clinica stomatologica specializata in estetica dentara va asteapta cu 4 cabinete dotate la standarde europene; ofera siguranta si calitatea actului medical completata de un confort deosebit al pacientului.

Avem o echipa compusa din medici specializati in diferite ramuri ale stomatologiei (implantologie, parodontologie, chirurgie buco-maxilo-faciala, endodontie, ortodontie, cosmetica dentara, profilaxie si protetica dentara), echipa centrata pe obtinerea celor mai eficiente rezultate, caracterizata de competenta si profesionalism.

In fiecare cabinet dispunem de radiologie computerizata si tomografie digitala, oferita prin retea interna, ceea ce reduce timpul afectat acestei proceduri si contribuie totodata la sporirea confortului pacientului.

In clinica noastra veti gasi o atmosfera placuta, relaxanta si destinsa, agrementata de muzica ambientala.

Pentru o estetica desavarsita colaboram cu laboratoare de tehnica dentara din italia, ceea ce ne ofera prilejul de a ne satisface pe deplin pacientii.

Obiectivul nostru este obtinerea unui zambet minunat, sanatos si frumos; zambet ce completeaza starea de sanatate si optimism, incredere si reusita, ce o dorim fiecarui pacient.

Contact Us

Address: Str. Docentilor, Nr 16,
Bucuresti, Sect 1
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Phone: +40 21 31 88 279
Fax: +40 21 31 88 280