Clarisse

estetica-dentara

Tratamentele de estetica dentara si cele protetice au devenit in ultimii ani tot mai solicitate de catre pacientii pentru care dantura nu are doar un rol functional, ci si estetic. Nobel procera (restaurare protetica individualizata CAD/CAM) este, cu siguranta, solutia pentru orice tratament protetic: lucrari protetice pe dinti si pe implante,  coroane unidentare sau punti totale, supraproteze pe implante.

"Pacientii nostri sunt deosebit de importanti. Indiferent de ocupatie, tara de provenienta, idei, preocupari, toti sunt tratati cu aceeasi...
Dr. Nicoleta Morariu
More...

 • Tab 1

  Centrul Medical Clarisse, clinica stomatologica specializata in implantologie si parodontologie va asteapta cu 4 cabinete dotate la standarde europene; ofera siguranta si calitatea actului medical completata de un confort deosebit al pacientului.
  Avem o echipa compusa din medici specializati in diferite ramuri ale stomatologiei (implantologie, parodontologie, chirurgie buco-maxilo-faciala, endodontie, ortodontie, cosmetica dentara, profilaxie si protetica dentara), echipa centrata pe obtinerea celor mai eficiente rezultate, caracterizata de competenta si profesionalism.
  In fiecare cabinet dispunem de radiologie computerizata si tomografie digitala, oferita prin retea interna, ceea ce reduce timpul afectat acestei proceduri si contribuie totodata la sporirea confortului pacientului.
  unit
   
  dentist w
   
   
  unit2
   
  receptie
   
   
   

Contact Us

Address: Str. Docentilor, Nr 16,
Bucuresti, Sect 1
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Phone: +40 21 31 88 279
Fax: +40 21 31 88 280