Clarisse
Boala parodontala constituie, la 75 % dintre adulti, cea mai importanta cauza a pierderii dintilor.

Evolutia bolii parodontale este ireversibila. Cu cat depistarea se face mai repede cu atat tratamentul va fi mai eficient. Prin prevenirea si tratarea bolilor parodontale veti putea avea o viata normala, veti putea mesteca mai bine, va veti mentine sanatatea dintilor si va veti pastra un zambet sanatos si natural, iar din punct de vedere al costurilor de ingrijire a dintilor, acestea vor scadea considerabil.

Retractie gingivala 

 Ce se intelege prin boala parodontala? Gingivita este primul stadiu al evolutiei bolii parodontale: gingia este rosie, umflata si sangereaza usor la periaj. Atentie, sangerarea in timpul periajului nu este normala, arata o inflamatie gingivala. Daca gingivita nu este tratata, boala parodontala poate sa evolueze si sa duca la pierderea ireversibila a tesuturilor de sustinere a dintelui: osul, ligamentul parodontal, tesutul gingival. Aceasta este parodontita. Atentie, in cea mai mare parte a timpului, boala parodontala nu este insotita de durere!   Semnele principale ale bolii parodontale?• Sangerarea gingiei in timpul periajului;

Ce trebuie sa stim despre bolile parodontale ?

• Gingii rosii, umflate care se deslipesc de dinti; • O respiratie urat mirositoare, persistenta; • Un abces cu scurgere purulenta intre gingie si dinte; • Dinti mobili. Daca veti observa unul dintre aceste

semne, nu intarziati sa va programati la un consult stomatologic!

parodontologie 

 Atentie pungile parodontale pot fi punct de plecare pentru boli grave ale sistemului digestiv, cardio-vascular, respirator dar si ale unor boli cronice inflamatorii! Va invitam pe blogul nostru pentru a afla cat mai multe lucruri despre boala parodontala!

Tratamentul bolii parodontale

Prima faza a tratamentul bolii parodontale, fie ea moderata sau avansata, va consta in eliminarea tuturor cauzelor care duc la inflamarea gingiilor si a tesuturilor de sustinere a dintilor. In primul rand, se vor indeparta depozitele de tartru prin detartraj. In general, dupa acest tratament, si cu o igiena bucala eficienta, putem observa o ameliorare neta a starii gingiei.

Anumite cazuri avansate necesita tratament chirurgical: operatie cu lambou, grefe gingivale, regenerare tisulara ghidata, regenerare osoasa ghidata. Toate aceste manopere sunt efectuate, in clinica noastra, cu ajutorul celei mai moderne tehnologii : instrumente piezoelectrice, laser, microscop si lupe Zeiss. A doua faza a tratamentului consta in intretinerea sanatatii parodontale. Va invitam pe blogul nostru pentru a afla cat mai multe lucruri despre tratamentul bolii parodontale!  

"Pacientii nostri sunt deosebit de importanti. Indiferent de ocupatie, tara de provenienta, idei, preocupari, toti sunt tratati cu aceeasi...
Dr. Nicoleta Morariu
More...

 • Tab 1

  Centrul Medical Clarisse, clinica stomatologica specializata in implantologie si parodontologie va asteapta cu 4 cabinete dotate la standarde europene; ofera siguranta si calitatea actului medical completata de un confort deosebit al pacientului.
  Avem o echipa compusa din medici specializati in diferite ramuri ale stomatologiei (implantologie, parodontologie, chirurgie buco-maxilo-faciala, endodontie, ortodontie, cosmetica dentara, profilaxie si protetica dentara), echipa centrata pe obtinerea celor mai eficiente rezultate, caracterizata de competenta si profesionalism.
  In fiecare cabinet dispunem de radiologie computerizata si tomografie digitala, oferita prin retea interna, ceea ce reduce timpul afectat acestei proceduri si contribuie totodata la sporirea confortului pacientului.
  unit
   
  dentist w
   
   
  unit2
   
  receptie
   
   
   

Contact Us

Address: Str. Docentilor, Nr 16,
Bucuresti, Sect 1
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Phone: +40 21 31 88 279
Fax: +40 21 31 88 280